Αντιλαμβάνομαι τον κόσμο σαν ένα πεδίο για πολιτιστική άμιλλα ανάμεσα στους λαούς!!!
Јас го разбирам светот единствено како поле за културен натпревар помегу народите!!!

Γκότσε Ντέλτσσεβ-Гоце Делчев(1872-1903)

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Δημοσίευση-Αποκάλυψη No2 !!!!!!!!!!!

Ορίστε οι φωτογραφίες που σας υποσχέθηκα.....





Αυτό ήταν το θέαμα που αντίκρισα μπροστά μου εκείνη την ημέρα και έμεινα έκπληκτος!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ελπίζω να με βοηθήσετε να βρω λέξη να χαρακτηρίσω αυτό το θέαμά!!!
Περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλιά σας.

Υ.Γ.

Αυτό πιστεύω πως γίνετε μόνο σε Μακεδονικούς συλλόγους! Ελπίζω οι κύριοι αυτοί που έρχονται και ζητούν την ψήφο μας μόλις φτάνουν οι εκλογές,να κάνουν κάτι για να μην υπάρχουν τέτοιου είδους συμβάντα. Οπότε πρέπει όλοι μας να προσέχουμε που δίνουμε την ψήφο μας και ταυτόχρονα δύναμη. Αυτός που θα του δώσουμε δύναμη,θα είναι κοντά μας όταν χρειαστεί;;


Αναδημοσιεύστε και προωθήστε την ανάρτηση.

30 σχόλια:

  1. Το ότι οι φασίστες της Ελλάδας δεν θέλουν κάθε τι το μακεδονικό λίγο-πολύ το ξέραμε.

    Απο τα φωτογραφικά ντοκουμέντα αποκαλύπτεται επιπλεον ότι φασίστες της Ελλάδας δεν θέλουν ούτε τους Κύπριους ούτε τους Ηπειρώτες ούτε και τους Βλάχους που συμμετείχαν στην πολιτιστική εκδήλωση με οικοδεσπότες τους Μακεδόνες Μαρίνας! Το υποδηλώνει ο τρόπος με τον οποίο μαγάρισαν τις αφίσες.

    Το χειρότερο από όλα είναι κανείς στην Ελλάδα δε νιώθει φρίκη για αυτές τις φασίστικες συμπεριφορές. Κανείς δεν αντιδρά. Ποιός τους έχει ναρκώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "Κανείς δεν αντιδρά. Κανείς δε νιώθει φρίκη.", που αναγράφεις το θεωρώ υπερβολικό, τουλάχιστον.
      Φασίστες, διχαστικοί, μισαλλόδοξοι, ρατσιστές υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ.
      Εγώ (και πολλοί σαν εμένα) που δεν είμαι τίποτε από τα παραπάνω είμαι ο φυσικός σου σύμμαχος,συμπαραστάτης,σύντροφος.
      Μην το ξεχνάς.
      Λευτέρης Π. - Πειραιάς

      Διαγραφή
  2. Προβοκατσια δικα σας ειναι. Αλλωστε τι προβλημα μπορει να εχει ενας Ελληνας οταν παρουσιαζονται χοροι απο την Κυπρο,την Μακεδονια,την Ηπειρο κλπ για να προκαλεσει ζημιες πανω σε πανό. Διοτι αν δεν ηθελες να τα φωτογραφησεις για να κανεις προβοκατσια και ηταν χρυσαυγιτης ή οποιοσδηποτε αλλος αυτος που εκανε τη δουλεια (οπως τουλαχιστον θελεις να την παρουσιασεις), θα μπορουσε π.χ ευκολοτατα να τα κατεβασει εντελως.
    Και ερχεσαι εσυ τωρα δυο!(2) μηνες μετα και παρουσιαζεις κατι χωρις την παραμικρη αποδειξη,για ποιο λογο? Για να δημιουργησεις εντυπωσεις, να κυνηγησεις φαντασματα και να παραπλανησεις τους αφελεις.Ειναι λιγο υπερβολικο ολο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύντομα θα έχουμε σημαντικές εκλογές για τον τόπο μας,. Εάν θέλουμε να αλλάξει κάτι, πρέπει ΟΛΟΙ οι Μακεδόνες να προσέξουν πάρα πολύ καλά τους τοπικούς συνδυασμούς των υποψηφίων Δημάρχων.: όπου διαπιστώνουν ότι σε αυτά υπάρχουν ονόματα «μακεδονομάχων» (ακόμα και Μακεδόνων), να αποφύγουν να ψηφήσουν αυτούς τους συνδυασμούς. Δεν έχει τόση σημασία εάν οι υποψήφιοι είναι Μακεδόνες, όσο να είναι δημοκρατικοί και ανοιχτοί σε εμάς και τα δικαιώματα μας. Επειδή εμείς οι Μακεδόνες έχουμε ένα επιπλέον πρόβλημα ως Έλληνες πολίτες απο τους υπόλοιπους Έλληνες ψηφοφόρους (αυτό της ρατσιστικής αντιμετώπισης μας), καλό είναι να ψηφίζουμε για το συλλογικό συμφέρον μας και όχι για το ατομικό. Οι επόμενες εκλογές είναι μια καλή ευκαιρία. Ίσως έτσι κάποτε να εκλείψουν αυτά τα αηδιαστικά φαινόμενα όπως καταγράφτηκαν στις παραπάνω φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε ανώνυμε "19 Σεπτεμβρίου 2010 12:26 π.μ.",τι πρόβλημα μπορεί να έχει κάποιος λογικός άνθρωπος όταν παρουσιάζονται όχι μόνο αυτοί οι χοροί, αλλά οποιοιδήποτε χοροί,δεν ξέρω. Μπορείς να τους ρωτήσεις ο ίδιος εάν θες, γιατί από ότι καταλαβαίνω από το ύφος σου, ίσος έχεις διασυνδέσεις μαζί τους. Όσο για το δεύτερο σκέλος του σχόλιού σου, θα ήθελα να σε ενημερώσω πως λογικό ήταν να κάνουν οι χρυσαυγίτες αυτό που έκαναν και να τα αφήσουν εκεί, για έναν και μόνο λόγο,για να δείξουν την παρουσία τους στον κόσμο για να τον αποτρέψουν να πάει στις εκδηλώσεις για τον φόβο επεισοδίων που ίσος δημιουργούσαν. Σε πληροφορώ ότι δυστυχώς γι αυτούς δεν κατάφεραν αυτό που ήθελαν, και ο κόσμος έδωσε βροντερό παρόν στις εκδηλώσεις!!! Ρώτα τους χρυσαυγίτες,φίλους σου,που παραβρέθηκαν εκεί να σου πουν. Γιατί δεν τόλμησαν να κάνουν κάτι και μόνο τραβούσαν με κάμερες; Γιατί μόλις τους αντιλήφθηκε ο κόσμος την έκαναν σιγά σιγά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ανώνυμος 19 Σεπτεμβρίου 2010 12:26 π.μ. φαίνεται πως είναι πολύ "προχωρημένος" υπερασπιστής των κάθε λογής φασιστών. Οι "προχωρημένες" φασίζουσες θέσεις του επιβεβαιώνονται από τη φράση του "αυτος που εκανε τη δουλεια […] θα μπορουσε π.χ ευκολοτατα να τα κατεβασει εντελως»!!!". Όντως, είναι πολύ "προχωρημένος" φασίστας ο ανώνυμος 19 Σεπτεμβρίου 2010 12:26 π.μ.

    Ωστόσο, το θέμα που προκύπτει δεν είναι μόνον η ανεξέλεγκτη δράση των Ελλήνων νεοναζί και των "προχωρημένων" υπερασπιστών τους. Σοβαρό θέμα είναι ότι σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας έχει "συνηθίσει" αυτές τις φασιστικές συμπεριφορές. Δυστυχώς κανένας επίσημος φορέας δεν αντιδρά σε τέτοια φασιατικά φαινόμενα: Ούτε πολιτικοί φορείς, ούτε βουλευτές, ούτε φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όλοι κάνουν μούγκα. Μόνον οι Μακεδόνες αντιδρούν.

    ΥΓ: Στο προηγούμενο σχόλιό μου παρέλειψα να σημειώσω ότι μεταξύ των συμμετεχόντων στην εκδήλωση ήταν και ντόπιοι Θεσσαλοί, όπως βλέπουμε στις αφίσες τις οποίες βεβήλωσαν οι φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλους (οπως γραφεις) χρυσαυγιτες δεν εχω,οπως δεν εχω φιλους που στεκονται στην δικη σου την πλευρα,αν και για να ειμαι ειλικρινης τους δευτερους τους γνωριζω πολυ καλυτερα απο τους πρωτους.Και δεν εχω φιλους απο τις 2 αυτες "κατηγοριες" διοτι τις θεωρω το ιδιο περιθωριακες και ακραιες, με σοβαρα προβληματα ως προς τα προιοντα της φαντασιας τους.Μιλαμε δηλαδη για τις δυο οψεις του ιδιου ακριβως νομισματος.Ποια ειναι λοιπον η παρουσια της χρυσης αυγης στην επαρχια και συγκεκριμενα στην μακεδονια που μας απασχολει, εξαιρωντας φυσικα την θεσσαλονικη (οπως και την Αθηνα στον νοτο, διοτι η παρουσια τους περιοριζεται κατα κυριο λογο στις δυο μεγαλουπολεις.Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι ο βοσκοπουλος του Ο.Τ επελεξε να παρουσιασει το λεγομενο "αμπεσενταρ" στην πρωτευουσα,δεν νομιζεις?Εκει οπου θα υπηρχαν αντιδρασεις δηλαδη απο τους ακροδεξιους)? Παρουσια μηδενικη θα λεγαμε? Φυσικα ναι. Φαινεται πως ξεχνας οτι μιλαμε για ενα κομματικο σχηματισμο που στις τελευταιες βουλευτικες εκλογες πηρε σε ολη την Ελλαδα λιγοτερους απο 20.000 ψηφους.Αναμεσα τους πολλες διαμαρτυριας.Ποσοι λοιπον να "εκστρατευσουν" απο τις μεγαλουπολεις στην επαρχια για να τρομοκρατησουν τον κοσμο σε ενα πανηγυρι?Ας ειμαστε σοβαροι.Και αυτοι που ειναι τοσο θερμοκεφαλοι και θα κανουν κατι τετοιο πιστευεις οτι θα κωλωσουν μπροστα στα γεροντια και τους χωριατες (δεν τον χρησιμοποιω υποτιμητικα τον ορο) μην πιαστουν στα χερια και αρπαξουν τιποτα ψιλες ή και χοντρες? Πιστευεις πραγματικα οτι θα τους απασχολουσε κατι τετοιο την ωρα που οι απανταχου θερμοκεφαλοι δεν το χουν σε τιποτα να επιδοθουν σε βιαιες συμπεριφορες και καταστροφες ,βλεπε πχ γηπεδα?Ας ειμαστε σοβαροι λοιπον.Οι φωτογραφιες που αναρτησες δεν λενε απολυτως τιποτα.Μπορει να ειναι το αποτελεσμα των πραξεων ενος πιτσιρικα, ή μια προβοκατσια καποιων που θελουν να ενοχοποιησουν την χρυση αυγη υποκρινομενοι ξανα το ρολο του θυματος.

    Υ.σ.Ευχαριστω που αναρτησες το σχολιο,εστω και μετα την δυσαρεσκεια που εξεφρασα οταν αντιληφθηκα οτι δεν ηταν στην προθεση σου να το ανεβασεις οποτε και σου ξαναεστειλα μηνυμα.Στοχος οπως καταλαβαινεις δεν ηταν βεβαια να προσβαλω με οποιοδηποτε τροπο την φιλοξενια που προσφερεις αλλα να γινει συζητηση στο μετρο που ειναι δυνατο ή ακομη και ενδιαφερον αυτο μεσω διαδυκτιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://macedonia-greece.blogspot.com/2009/07/blog-post_8519.html

    Δες εδώ το σχόλιο του ανώνυμου "2 Σεπτεμβρίου 2010 8:14 π.μ.". θα καταλάβεις ότι στην περιοχή δεν είναι έτσι τα πράγματα και ότι υπάρχει,από ότι με έχουν ενημερώσει,δράση της χρυσής αυγής. Όσο για το εάν μπορούσαν να κάνουν κάτι στις εκδηλώσεις ήταν λίγο δύσκολο γιατί ο κόσμος κόντευε τα 1500 άτομα και μάλλον τους ήταν δύσκολο να κάνουν κάτι, πάντως μην φανταστείς ότι ήταν και πολλά τα άτομα της χρυσής αυγής, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού ήταν!!!

    Υ.Γ.
    Όσο για το σχόλιο σου, θα το δημοσίευα και χωρίς να έστελνες δεύτερο, εκείνη την ώρα είχα κάνει σύνδεσή με το blog, διάβαζα και δημοσίευα τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οριστε λοιπον και το χειροπιαστο παραδειγμα που ειναι ο χρηστης Abecedar για το τι εννοω οταν γραφω οτι καποιος ανηκει σε μια απο τις 2 "περιθωριακες και ακραιες, με σοβαρα προβληματα ως προς τα προιοντα της φαντασιας τους" ομαδες, στις οποιες αναφερομουν στο προηγουμενο μηνυμα.Φανατισμενος μεχρι εκει που δεν παει αλλο,φασιζουσας νοοτροπιας και τακτικης (δεν ειναι τυχαιο οτι δεν σχολιαζει κανεις στο ιστολογιο του,σε τετοιο βαθμο αποκρουστικος) που καταληγει να γραφει σεναρια επιστημονικης φαντασιας,χωρις ιχνος επαφης με την πραγματικοτητα, με κατακλειδα παντοτε το "μονον οι μακεδονες αντιδρουν".Οπως ακριβως δηλαδη κανουν και οι χρυσαυγιτες με την διαφορα οτι η δικη τους κατακλειδα ειναι "μονον οι ελληνες αντιδρουν".Οποτε οντας τοσο τυφλωμενος αναλωνεται απλα σε χαρακτηρισμους οπως "προχωρημενος" και δεν βαζει το μυαλο του να δουλεψει με βαση την απλη λογικη, οτι δηλαδη το να κατεβασεις μια αφισα ειναι ευκολοτερο απο το να γραψεις πανω της.Ποσες φορες ομως αντεδρασε ο καθε Abecedar που διαρρηγνυει τα ιματια του για τους βανδαλισμους των πανό, σε βανδαλισμους θερμοκεφαλων που ΔΕΝ μπορουσε να συνδεσει με το μακεδονικο? Καμια. Τον ενοχλησαν πχ οι "φασιστικες συμπεριφορες" με τα επεισοδια στα λεωφορεια του ολυμπιακου που ειναι και φρεσκα? Οχι. Μεχρι βεβαια να βρει μια αφορμη,και ας ειναι εστω και προιον της φαντασιας του για αλλη μια φορα, που να τα συνδεει με το μακεδονικο.Τωρα βεβαια του βαζω ιδεες μιας και η αντιπαλος ομαδα ηταν ο πανσερραικος,αλλα ας παρω το ρισκο.Τελος παντων βγαινουμε εκτος θεματος και δεν αξιζει τον κοπο.
    Για το μηνυμα του -υποτιθεμενου?- χρυσαυγιτη στο αλλο μπλογκ, τι περιμενεις να σου πω?Οτι δεν εχει δικαιωμα η χρυση αυγη ως νομιμος πολιτικος σχηματισμος να ανοιξει γραφεια σε οποιοδηποτε σημειο της ελλαδας οπως ακριβως κανει πχ το ουρανιο τοξο εχοντας το ενα τεταρτο των ψηφων της?Οι υπολοιπες σαλτσες του μηνυματος ειναι αυτο ακριβως.Σαλτσες.Οι ιδιες που βαζουν ολοι οι ακραιοι, ειτε ειναι χρυσαυγιτες ειτε ειναι αμπεσενταδες.Σε ενα χωριο οι συγχωριανοι δεν γνωριζουν ο ενας τον αλλο και περιμενουν την χρυση αυγη (ή το ουρανιο τοξο) για να τους λυτρωσει απο το "αντιπαλο δεος"?Λες και ζουμε στην τελικη στο φαρ γουεστ και δεν υπαρχει νομος να προστατεψει τους ελληνες πολιτες.Αλλα ειπαμε,φαντασια μου πλανευτρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαράδεκτη πράξη απο όποιον και αν έγινε και δεν χρειάζεται περισσότερη συζήτηση...αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή,οι πράξεις του Συλλόγου έφεραν αυτό το αποτέλεσμα και είναι άδικο να στιγματίζεται ένα χωριό ολόκληρο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!
    Δέν είδαμε abecedar καμία αντίδραση απο εσένα όταν ο Σύλλογος ανάρτησε επι 2 μηνες,βίντεο μέσα σε βίντεο δικό του στην ιστιοσελίδα MakedonesMarinas στο youtube όπου παρουσιάζεται η ελληνική σημαία με κόκκινο και μάυρο χρώμα και μάλιστα κάτω απο το βίντεο όπου χορεύουν οι Μικροί του Συλλόγου.Πώς να σας σεβαστούν οι άλλοι μετά?
    Δέν είδαμε καμία αντίδραση στο ότι ο Σύλλογος επίσης στην σελίδα του στο youtube είχε όλους τους ακραίους γείτονες ώς φίλους,όπου δείχνουν στα προφίλ τους αλοιτρωτικούς χάρτες και σύμβολα εις βάρος της Ελλάδας.

    Αυτά τα λίγα δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω...όλοι καταλαβαίνουμε λίγο πολύ...

    Γηγενής Μακεδόνας Αυστραλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοιτάω το κανάλι του συλλόγου εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν βλέπω τίποτα από αυτά που λες...

    Δες το ξανά άλλη μια φορά το κανάλι τους, δεν βλέπω κάτι λάθος:

    http://www.youtube.com/user/MakedonesMarinas?feature=mhum

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αδελφέ Μακεδόνα ή με δουλεύεις ή πραγματικά δεν παρακολουθούσες το κανάλι απο την αρχή της δημιουργίας του.Καλύτερα ρώτα αυτόν που το διαχειρίζεται και τα κατέβασε και μετά πές μου αν όντως κάνω λάθος.
    Δέν έχω κάποιο λόγο να γράφω ψέμματα,άλλωστε το είδαν τόσα άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα ρωτήσω και θα μάθω φίλε μου. Εγώ πάντως εδώ και ένα χρόνο περίπου που το παρακολουθώ, ίσος και λιγότερο,δεν έχω δει κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ότι οι φασίστες της Ελλάδας δεν θέλουν κάθε τι το μακεδονικό λίγο-πολύ το ξέραμε.

    Από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα αποκαλύπτεται επιπλέον ότι φασίστες της Ελλάδας δεν θέλουν ούτε τους Κύπριους ούτε τους Ηπειρώτες ούτε του Θεσσαλούς ούτε και τους Βλάχους που συμμετείχαν στην πολιτιστική εκδήλωση με οικοδεσπότες τους Μακεδόνες Μαρίνας! Το υποδηλώνει ο τρόπος με τον οποίο μαγάρισαν τις αφίσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επανέλαβα το δικό μου πρώτο σχόλιο ειδικά για το τον ανώνυμο που αναφέρεται σε εμένα ο οποίος προσπαθεί, αποτυχημένα, να το παίξει "δημοκράτης" και "ουδέτερος" την στιγμή που ίδιος υπερασπίστηκε (και συνεχίζει να υπερασπίζεται) τις φασιστικές πράξεις που βλέπουμε στις φωτογραφίες γράφοντας στο δεύτερο σχόλιο της παρούσας ανάρτησης πως οι φωτογραφίες αυτές με τα "κατορθώματα" των χρυσαύγουλων ήταν "προβοκάτσια"! Τι άλλο θα διαβάσουμε;;;!!!

    Είναι προφανές ότι ο ανώνυμος αυτός δεν έχει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα.
    Δεν ξέρω που ζεί, πάντως στην Ελλάδα δεν ζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν, ο ανωνυμος αυτός, έκανε το κόπο να κάνει μια βόλτα στην Βορειο Ελλάδα σε Κιλκίς, Σέρρες, Κοζάνη, Βεροια, Εδεσσα, Γιαννιτσα κλπ θα διαπίστωνε ο ίδιος οτι παρόμοια συνθήματα υπαρχουν γραμμένα παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. abecedar εγραψε "αποκαλύπτεται επιπλέον ότι φασίστες της Ελλάδας δεν θέλουν ούτε τους Κύπριους ούτε τους Ηπειρώτες ούτε του Θεσσαλούς ούτε και τους Βλάχους"

    Ειναι δυνατο να συζητησει ανθρωπος σοβαρα μαζι σου? Προφανως και όχι.

    Ξερει ο φιλος που αναρτησε τις φωτογραφιες ποιος ηταν αυτος που πραγματικα προκαλεσε φθορες στις αφισες? Οχι. Θα μπορουσε να ειναι ο οποιοσδηποτε. Απλο. Το οτι αναρτουνται μετα απο 2 μηνες με σαφες πολιτικο μηνυμα σε συνδιασμο με την απουσια στοιχειων που να υποστηριζουν την θεση του καθιστα την "καταγγελια" ακυρη, αν οχι "υποπτη"(προβοκατσια),λογω της πολιτικης σκοπιμοτητας. Θα ταν σαν να εγραφα σε τοιχους μια απο τις γνωστες ανοησιες και υπεγραφα απο κατω ως Abecedar.

    "Ουδετερος" με τους περιθωριακους και τους ακραιους (χρυσαυγιτες και αμπεσενταδες)? Εγραψα ηδη, ειναι το ιδιο αποκρουστικοι."Δημοκρατης"?Και δω αναφερθηκα.Την πρωτη κουβεντα εχει ο νομος.

    Συνθηματα καθε ειδους (και αυτου συνεπως) υπαρχουν γραμμενα παντου. Και λοιπον? Θα μας κανει ο Abecedar να πιστεψουμε οτι ολη η επαρχια βρισκεται υπο την κατοχη και την ομηρια της χρυσης αυγης!Για γελια, εντελως ομως.Προφανως ο Abecedar δεν εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα,και οχι μονο την ελληνικη.Αλλα αυτο το διαπιστωσαμε ηδη.Φαντασια μου πλανευτρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μετά από αυτό το αποκαλυπτικό δημοσίευμα, εγώ όλα αυτά τα κρατάω στο αρχείο μου και όταν έρθει η ώρα θα γίνουν μυνήσεις κατά της χρυσής αυγής.
    Εμένα αν κάναν κάτι τέτοιο αμέσως θα ζητούσα από τον εισαγγελέα να μου δώσει χρηματική αποζημίωση το κράτος ή η σκατοργάνωση της χρυσής αυγής για τις φθορές αυτές.
    Ως μέλος της ΠΑΣΠ και του ΠΑΣΟΚ θα το προωθήσω αυτό το δημοσίευμα για να πιέσω την εκτός νόμου εφαρμογής όλων των εθνικιστικών οργανώσεων στην Ελλάδα (Χρυσή Αυγή, ΛΑΟΣ, Α.Μ.Ε., ανένταχτοι κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο καθένας ζει στον κόσμο του. Στον κόσμο του Αλφαβητάρη, το τελειότερο κράτος του κόσμου είναι η Δημ. της Μακεδονίας και το χειρότερο η Ελλάδα ("κανείς στην Ελλάδα δε νιώθει φρίκη για αυτές τις φασίστικες συμπεριφορές. Κανείς δεν αντιδρά.") Αν το ήξεραν κάποιοι (π.χ. ο "ιός", οι ζουγκλάνθρωποι μπλόγγερς ή η αντιεθνικιστική κίνηση), σύμφωνα με τα λεγόμενα του αλφαβητάρη δεν θα αντιδρούσαν!…
    Αυτά τα αυθαίρετα τσουβαλιάσματα, εμένα τουλάχιστον ως μέλος της αντιεθνικιστικής κίνησης, με προσβάλλουν.

    Βέβαια, ταν κάποιος κάνει πολιτική προπαγάνδα, η πραγματικότητα έχει πολύ μικρή σημασία. Αυτό που προβάλλεται είναι μια ιδεολογική κατασκευή που κολακεύει το ακροατήριο και ερμηνεύει διχοτομικά τον κόσμο. Αυτό είναι μακροπρόθεσμα καταστροφικό, αλλά ο κοντόφθαλμος προπαγανδισατής αδυνατεί να το κατανοήσει.

    Κακώς δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες με τόση καθυστέρηση. Επειδή "στη βράση κολλάει το σίδερο", έπρεπε να γνωστοποιηθούν στο "ευρύ κοινό" αμέσως. Τις μέρες που γινόταν οι εκδηλώσεις. Τώρα, μετά από τόσο καιρό, έχουν χάσει μεγάλο μέρος της δυναμικής τους.
    Στη κοινωνία του θεάματος όπου ζούμε θέλοντας και μη, το "timing" που λένε και οι μηντιάνθρωποι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο! Το όποιο γεγονός χάνει την "επικοινωνιακή αξία" του όσο περνάει ο καιρός. Και για τα σημερινά δεδομένα, δύο μήνες είναι τεράστιο χρονικό διάστημα...

    Γι αυτό, όταν και όποτε ανακαλύπτετε "έργα" του ναζιστικού γκρουπούσκουλου των χρυσών αυγών, πρέπει να τα δημοσιεύετε άμεσα. Χωρίς καμμία καθυστέρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οριστε λοιπον χειροπιαστο παραδειγμα με φωτογραφιες, για το τι ειδους βανδαλισμους πραγματοποιουν καποιοι σε αφισες και πανο. Οταν τα συζητουσαμε οι αμπεσενταδες γραφαν τα αποκυηματα της φαντασιας τους.


    30 Σεπ 2010
    Κατέβασαν αφίσες και πανό του Λαφαζανίδη, στο Κορδελιό

    Οι φωτογραφίες - τα μπάννερς και τα πανό της '' Δημοκρατικής Ενωτικής Παρέμβασης '' της οποίας ηγείται ο Στάθης Λαφαζανίδης Δήμαρχος Ελευθερίου-Κορδελιού έχουν ξηλωθεί από την οδό μοναστηρίου και από κεντρικές οδούς του Ευόσμου εν μια νυκτί.
    Ευχαριστούμε πολύ για την ευαισθησία σας.

    http://taxalia.blogspot.com/2010/09/blog-post_7928.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @προς τον ανώνυμο που μου επιτίθεται με επαναλαμβανόμενα προσωπικά σχόλια στην παρούσα ανάρτηση.

    Πρέπει να μάθεις ότι το διαδίκτυο έχει τους δικούς του κανόνες ευπρεπούς διαδικτυακής συμπεριφοράς (κάτι σαν διαδικτυακό Σαβουάρ Βίβρ θα λέγαμε) του οποίους απ’ ότι φαίνεται αγνοείς.

    Επιδή δεν το γνωρίζεις, σε πληροφορώ ότι βασικός κανόνας του διαδικτύου είναι η δυνατότητα ελεύθερου ανώνυμου σχολιασμού (της οποίας καλώς κάνεις χρήση, δικαίωμα σου) και είναι επιθυμητή το βαθμό που θέλεις να εκφράσεις τις θέσεις του & να πεις τη γνώμη σου χωρίς να θίγεις προσωπικά άλλους.

    Όμως από τη στιγμή που κάποιος κάνει κατάχρηση του δικαιώματος ανώνυμου σχολιασμού για να επιτεθεί προσωπικά σε κάποιον άλλο αποδίδοντάς του ανυπόστατους χαρακτηρισμούς (όπως κάνεις εσύ, στην προκειμένη περίπτωση, για εμένα) τότε αυτό δείχνει αγένεια του χειρίστου είδους, υποδηλώνει διαδικτυακό πρωτογονισμό και κυρίως αδυναμία να υποστηρίξεις τα όσα πιστεύεις για τον εαυτό του, όπως εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι Μακεδόνες αναγνώστες του πάροντος μακεδονικού blog πρέπει να ξέρουν οτι είναι πολύ εύκολο να ευλογεί κάποιος "τα γένια του" (όπως ο ανώνυμος) κάνοντας χρήση του δικαιώματος ανώνυμου σχολιασμού γράφοντας για τον εαυτό του ότι είναι (ντεμεκ) αντιεθνικιστής και ταυτόχρονα να κατηγορεί τους άλλους ως εθνικιστές. Ωστόσο το δύσκολο είναι το αποδείξει.

    Πως μπορεί να το αποδείξει; Είναι απλό!

    Εάν, όντως, είναι αληθινός δημοκράτης (και άρα αντιεθνικιστής) που "τολμά" και έχει το "θάρρος" να επιτίθεται προσωπικά σε bloggers σαν εμένα (και οποιονδήποτε άλλο), λογικά, θα είχε προ πολλού την γενναιότητα να δημιουργήσει, τουλάχιστον, διαδικτυακό ψευδώνυμο (και μια ιστοσελίδα, γιατί όχι;) και μέσω αυτού να σχολιάζει και ασκεί προσωπική κριτική στου άλλους κι όχι να επιτίθεται προσωπικά στους άλλους σαν… ανώνυμος.

    Μπορεί να το αποδείξει; Μάλλον όχι.

    Ανώνυμος Συκοφάντης (όπως του αξίζει) θα μείνει και θα το διαπιστώσετε στα επόμενα σχόλια που θα κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η αντιληψη που εχεις να θεωρεις τον εαυτο σου το κεντρο του κοσμου και της προσοχης του καθενα, προκαλει χωρις αμφιβολια γελωτα αν οχι και καποια αισθηματα συμπαθειας ή λυπης.

    Τα μηνυματα εκεινων που απαντησαν σε αυτη την αναρτηση υπαρχουν και ο καθενας μπορει να δει ποιος επιτεθηκε σε ποιον πρωτος και με τι χαρακτηρισμους. Εσυ σε μενα: "προχωρημενος, φασιζουσες θεσεις, φασιστας". Χρησιμοποιωντας προφανως (συμφωνα με τη διαδυκτιακη κοσμοθεωρια σου) το αλλοθι της "επωνυμιας" που σου δινει το παρατσουκλι Abecedar σε σχεση με το παρατσουκλι Ανώνυμος.
    Εγω παλι τα ιδια θα σου απαντουσα και σαν Ανώνυμος αν εγραφες.

    Βλεπουμε επισης πώς απαντησα και το κατα ποσο καταχραστηκα την φιλοξενια του διαχειριστη του μπλογκ αυτου, στις ξεχωριστες απαντησεις που εδωσα σε αυτον (και σε εσενα μετα την δικη σου φραστικη επιθεση).
    Αυτο λοιπον που αδυνατεις να αντιληφθεις, εσυ ο Ζαμπουνης του διαδυκτιου, (εκτος του οτι εισαι αυτος που καταφερθηκες πρωτος εναντιον μου, επαναλαμβανω) ειναι οτι δεν τραβαω κανενα "προσωπικο" ζορι μαζι σου. Θα μου επιτρεψεις τη λαικη εκφραση. Αλλωστε ηδη με την πρωτη μου απαντηση σε εσενα ανεφερα: "Οριστε λοιπον και το χειροπιαστο παραδειγμα που ειναι ο χρηστης Abecedar για το τι εννοω οταν γραφω οτι καποιος ανηκει σε μια απο τις 2 "περιθωριακες και ακραιες, με σοβαρα προβληματα ως προς τα προιοντα της φαντασιας τους" ομαδες...".
    Εισαι λοιπον ενα παραδειγμα (προς αποφυγη φυσικα), ενα συμβολο (για να νιωσεις λιγο ακομη περισσοτερο σημαντικος, αλλωστε αυτη την αναγκη καταμαρτυρουν και τα γραφομενα σου) φανατισμου. Εξου λοιπον και ο πληθυντικος "αμπεσενταδες" στο προηγουμενο μηνυμα μου, στις 11/10/10.

    Οπως βλεπουμε -αλλωστε αναμενομενο ηταν- φυσικα και δεν κανεις ΟΥΔΕΜΙΑ αναφορα σε κανενα απο τα ΔΥΟ (2) προσφατα μηνυματα σου, στις καταστρεμμενες αφισες στο Κορδελιο, που ΕΙΝΑΙ το θεμα μας, και επαληθευουν αυτο που εγραψα εξ αρχης και επανελαβα και στις επομενες αναρτησεις μου. Οτι εκεινος που θελει να κανει βανδαλισμους σε αφισες ευκολοτατα μπορει να τις κατεβασει, χωρις να αναλωνεται στην επιδειξη των καλλιτεχνικων του δεξιοτητων ζωγραφιζοντας σβαστιγκες, εκτος και αν ισχυουν τα διαφορετικα σεναρια (βλ. προηγουμενα μηνυματα π.χ σχετικα με τον χρονο αναρτησεως των φωτογραφιων 2 μηνες μετα το συμβαν, ενω απο την αλλη πλευρα η καταγγελια για τους βανδαλισμους στις αφισες του Κορδελιου εγινε οπως βλεπουμε αμεσως, και τι σκοπους μπορει να εξυπηρετει μια τετοια ολιγωρια).

    Αντιθετως προσποιουμενος το θυμα, απευθυνεσαι στο συναισθημα των αναγνωστων με μοναδικο στοχο να αποπροσανατολισεις την συζητηση, μιας και σε επιπεδο λογικης ηττασαι κατα κρατος.

    Το οτι αναλωνεσαι ξανα σε χαρακτηρισμους (αγενεια,πρωτογονισμο,συκοφαντης) ουδεμια εκπληξη προκαλει, αλλωστε επι του θεματος δεν ειχες και κατι να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς ανώνυμο 13 Οκτωβρίου 2010 1:47 π.μ.:

    "σχετικα με τον χρονο αναρτησεως των φωτογραφιων 2 μηνες μετα το συμβαν"

    Η καθυστέρηση ανάρτησης των φωτογραφιών έγινε διότι μου ζητήθηκε να μην γίνει η δημοσίευσή τους εκείνες τις ημέρες λόγο του ότι δεν ήθελαν οι άνθρωποι να δοθεί συνέχεια στον "ακήρυχτο πόλεμο" που υπάρχει κατά του συλλόγου, όπως και άλλων μακεδονικών και μη συλλόγων , από τέτοιου είδους ομάδες και ταραχοποιών στοιχείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Ανωνυμε 13 Οκτωβρίου 2010 1:47 π.μ.

    Στο πρώτο σχόλιο που έγραψες έκανες λόγο για προβοκάτσια(!!!) προσπαθώντας να καλύψεις τις επαισχυντες πράξεις των νεοναζί αποφέυγοντας να τις καταδικάσεις. Αυτό και μόνο τα λεει όλα για το ποιόν σου.

    Για τα όσα γραφεις για μένα ας το κρίνουν οι αναγνώστες. Εχω blog ενω εσύ δεν έχεις.

    Πάντως σου επιτρέπω να γράφεις ελεύθερα τον "πόνο" σου για μένα, ανώνυμα όπως σου αρέσει.
    Σου αξίζει η ανωνυμία και με το παραπάνω. Και δέν αξίζεις τίποτα παραπάνω.

    Συνέχισε να παραμιλάς μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. να σου πω ρε αμπεσενταρι και σενα γηγενη μασκεντονατς απ αυτε! και εμενα η καταγωγη μου απ την μαρινα ειναι και εχω αρκετους συγγενεις εκει,δεν λεω και οι παπουδες μου μειλουσαν την βουλγαρικη διαλεκτο οπως και οι γονεις τους σιγουρα και η δικοι σου.και ο λογος!ο εξσλαβισμος που υπεσθησαν σε αυτες της περιοχες απ τους βουλγαρους και μερικους ντοπιους οπως και τωρα..συνεργατες τους! αλλα ποτε δεν την θεωρησαν δικια τους γλωσσα,ηξεραν οτι ειναι ελληνες το γενος γιαυτο ηταν και μακεδονομαχοι υπερηφανοι .μακεδονικη γλωσσα καλοι μου ανθρωποι δεν υπαρχει τα αρνια και τα νεζναμια ειναι σλαβοβουλγαρικα με ολιγη κροατικη αλβανικη σερβικη τουρκικη και τσιγγανικη σουπα!αν το ψαξετε λιγο καλητερα. τα μακεδονικα ειναι τα ελληνικα αυτα δηλαδη που ειναι γραμενα στους μακεδονικους ταφους και στα αγαλματα και αν δεν πιστευεις πανε κατα εκει λιγο εξω απ τα λευκαδια στον μεγα ταφο να δεις πχ!μιας που εισαι και κοντα και μην σκεφτεις να πεις οτι αλλιος εγραφαν και αλλιος μιλουσανε γιατι θα σε γελανε. ο δασκαλος του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!και δεν ειχε μεταφραστη για να τα λεει με τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ απ οσο ξερουμε, Αυτα που ησχυριζεσαι ειναι κουταμαρες και καλα θα εκανες να σταματησεις αυτη την ιστορια γιατι ντροπιαζεις την μαρινα και τους εντιμους συνχωριανους μας!τωρα λιγο πολυ ολοι ξερουμε γιατι μερικοι ξαφνικα την ειδανε ντεμεκ μακεδονες στο χωριο και λιγο παραπερα.. ειναι πολλα τα λεφτα μαικο'' οσο για τα δηθεν φασιστικα συνθηματα στα πανο κανατε λαθος την σβαστικα νομιζω! και ξεχασατε να βαλετε και ενα χιτλερικο μουστακι για να γινει πιο πιστευτο.. δηλαδη το κριτηριο να εισαι μακεδονας ποιο ειναι?να μιλας το ιδιωμα που μιλουσαν οι παπουδες μας την γλωσσα που τους επεβαλαν οι εχθροι με την βια και να χορευεις πουστινιτσα.. και ραικο πορδοραικο? οχι ρε φιλε δεν ειμαστε ετσι εμεις οι μακεδονες!!!και πανω απ ολα δεν υπαρχει μακεδονικη μειονοτητα!!!πολυ πιθανο ομως να αφησε μια φυτρα ο εφιαλτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΕΟΝΑΖΙ Η ΝΕΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΙΚΟ!ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ?? ΠΟΣΑ ΣΕ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ KAI MOIOΝΟΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΗΣ?ΠΟΣΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?? ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ..ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΗΓΕΝΗΣ ΚΟΜΙΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Η ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΤΕ ΧΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΜΟΛΥΝΕΤΕ. ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!! ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ!! ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΜΙΑΖΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΟΥΤΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΑΛΛΟ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΛΑΒΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ Η ΜΙΣΘΟΜΕΝΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΑΛΛΟ ΠΑΥΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΥΛΟΣ ΠΧ..ΑΝ ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ'' ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ PC ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥ Ο.Τ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΜΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ! ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ Υ.Τ ΥΠΑΡΧΕΙΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΚΙΡΟ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΙΚΑΝ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ 5ο κ 6ο ΑΙΩΝΑ . ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΘΕΛΕΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΣΤΕ!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!! ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ (ΓΚΟΤΣΗΣ Δ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ειστε ολοι λαθος, πρωτον Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ηταν και ειναι διπλα στη Μακεδονια, ειμαστε οι μονοι που φωναζουμε για την Ελληνικοτητα της, αυτοι οι συλλογοι που βλεπεται κυριοι προσκαλουν σλαβογιυτοσκοπιανους να ερθουν να τραγουδησουν και να χορεψουν ως....."ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" απο ποτε ειναι Μακεδονες αυτοι; η προπαγανδα τους δεν θα περασει! ουτε η δικια σας κυριοι του ουρανιου τοξου που προσπαθειτε εδω στην Ημαθια να κανεται προπαγανδα για αυτο το θεμα, να ξερεται κατι εμεις ειμαστε εδω και σε καθε εκλογες θα ειμαστε περισσοτεροι. ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. kalhspera kante kai mia bolta ston kopano naoushs na dite ti ginete apo sin8imata tis xryshs ayghs, einai gemato sto kep ston dromo, aristera apo pano apo ton dromo ton kep piso apo ena spiti kai ston dromo ekino stous kadous alla kai stin platia kai exei gemato aytokolita ston dromo tis laikhs tou kopanou.
    epishs xamos ginete kai stin nea nhkomideia hma8ias, exoun zografisei sto gypedo tou xoriou.

    kata tin gnomh mou ayto dixnei pos arxise o kosmos na katalabenei pos h xrysh aygh einai monodromos, blepeis xrysh aygh pantou den einai tixeo einai eksaplosh ego eime ka8igitria agglikon sto 5 lykeio veroias kai exo 22 na8htes exo milish me olous apo periergia kai diapistosa oti 5 ma8htes htan x.a. 2 kke, 1 la.o.s. kai oi 14 den asxolountan me kapio komma otan tous rotisa tous aftous, oi 8 apo tous 14 mou eipa pos ean asxoli8oun pote me kapio komma ayto 8a einai h x.a.... ekinh tin ora ta exasa, exete ktalabei ti simbenei. ta exasa ekinh tin ora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητέ φίλε "ΓΚΟΤΣΗ Δ." μάλλον είσαι ένας από τους, "εκ των έσω" της Μαρίνας που συνοδεύει τους Χρυσαυγήτες σε τέτοιου είδους ενέργειες κατά του συλλόγου!!!!Δεν υπάρχει όρεξη και διάθεση για συζήτηση με τέτοιου είδους ανθρώπους από εμάς.Μπορείς να βρεις το στοιχείο που σε αντιπροσωπεύει στην σελίδα της εφημερίδας του "ΣΤΟΧΟΥ" η της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ".

    Ευχαριστούμε που μας διαβάζεις!!!

    Με εκτίμηση,
    οι Bloger του παρόν blog..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή