Αντιλαμβάνομαι τον κόσμο σαν ένα πεδίο για πολιτιστική άμιλλα ανάμεσα στους λαούς!!!
Јас го разбирам светот единствено како поле за културен натпревар помегу народите!!!

Γκότσε Ντέλτσσεβ-Гоце Делчев(1872-1903)

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Άνανδρη επίθεση του κ. Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής στην κ. Λιάνα Κανέλλη του ΚΚΕ κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής!!!



Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στον αέρα μεταξύ του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και της υποψήφιας του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη καθώς ήρθαν κυριολεκτικά στα χέρια!

Η συζήτηση αρχικά περιστράφηκε γύρω από τους λαθρομετανάστες με αφορμή το περιστατικό στην Παιανία. Στην πορεία της συζήτησης ανέβηκαν οι τόνοι με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι βαρείς χαρακτηρισμοί τύπου «φασισταριό» και «παλιοκομμούνι» μεταξύ της κας Κανέλλη και του κ. Κασιδιάρη, ενώ ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής απέδωσε στην υποψήφια του ΚΚΕ και το κόμμα της το χαρακτηρισμό «ρουφιάνοι».

Στη συζήτηση παρενέβη και η κ. Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ενοχλημένη για τους χαρακτηρισμούς του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής τον ρώτησε εάν πήρε αναβολή στη χθεσινή δίκη. Ο κ. Κασιδιάρης φανερά εκνευρισμένος άρχισε να της απευθύνει χαρακτηρισμούς όπως «παλιορουφιάνοι του ΣΥΡΙΖΑ» και «εσύ τι μιλάς ρε;». Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής σηκώθηκε όρθιος εκτός εαυτού και πέταξε νερό στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλώντας την ωρυόμενος «νούμερο»!

Η Λιάνα Κανέλλη ενοχλημένη σηκώθηκε και του ζήτησε να φύγει, χτυπώντας τον στο χέρι με μια εφημερίδα. Ο κ. Κασιδιάρης άνανδρα άρχισε να τη βρίζει χυδαιότατα και να την χτυπά γροθιές (!) με αποτέλεσμα να διακόψει την εκπομπή ο ΑΝΤ1 τη στιγμή που ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής χειροδικούσε εναντίον της κας Κανέλλη και ακούγονταν ύβρεις όπως «άι στο διάολο» ενώ ο πανικόβλητος ο Γιώργος Παπαδάκης προσπαθούσε να αποτρέψει τα χειρότερα, φωνάζοντας «όχι» και «μη»...

Όταν η εκπομπή βγήκε και πάλι στον αέρα, ο κ. Κασιδιάρης είχε ήδη αποχωρήσει. Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Παπαδάκης χτύπησε και τον ίδιο στα πλευρά, ενώ επιτέθηκε και σε λοιπούς δημοσιογράφους αλλά και τεχνικούς του καναλιού.

Προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 μετέφεραν τον κ. Κασιδιάρη σε ένα γραφείο του στούντιο αλλά ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής έσπασε την πόρτα και έφυγε! Όπως γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελατόλας, ενημερώθηκε για το περιστατικό η Προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου και στην περιοχή βρίσκονται περιπολικά της αστυνομίας αναζητώντας τον κ. Κασιδιάρη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το video  είναι από τον youtuber:
http://www.youtube.com/user/antonis20032002

1 σχόλιο:

  1. Στη Δημοκρατία όλοι έχουν το δικαίωμα να εκπροσωπούνται. Ακόμα και οι μαλάκες.
    Chris Patten, Βρετανός πολιτικός......Ο φασισμός αρχίζει με τη σκέψη ότι όλοι οι άλλοι είναι ανόητοι.
    Paul Valery, 1871-1945, Γάλλος ποιητής........ΠΑΝΤΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΣΕ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕ ΚΟΜΜΑ ΑΚΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΟΘΕΤΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ.....ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΡΙΖΟΥΝ !!!!!!ΠΑΝΤΟΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΩΡΏ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΝ ΕΛΙΞΉΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή